Searching...
Friday, March 8, 2013

Tentene per peshkira me grep


Punimi me i bukur i peshkirave me grrep esht pikerisht ky. Nje model i kombinuar me ngjyre te gjelbert dhe kafe te hapur, i cili duket shum me i bukur nese e shikoni nga park sepse ne fotoja e prezantuar esht e bere nga me afer me qellim per tu pare modeli me pastert.

Komento edhe ti!

 
Back to top!