Searching...
Tuesday, March 12, 2013

Tentene per peshkira me gjilpan


Ky eshte nje peshkir i punuar me gjilpan, nje model i kombinuar me ngjyre te kuqe, te gjelbert dhe te bardhen si baze. Edhe ky esht nje model mjaft i thjeshte, i bukur dhe i lehte per tu punuar.

Komento edhe ti!

 
Back to top!