Searching...
Tuesday, March 12, 2013

Shamija me rruza


Shamijat me rruza kursesi nuk dalin nga moda, ato vazhdojnë të përdoren, të shiten dhe të kërkohen edhe më tutje nga entuzijastet e ndryshëm të cilat i përdorin këto shamija. Në kët model shohim qartë se dominon ngjyra rozë dhe pikërisht ajo është ngjyra që e bën kët model shumë të preferuar nga gjitha gjeneratat.

Komento edhe ti!

 
Back to top!