Searching...
Thursday, March 14, 2013

Shalla me shtizaShallat e punuara me shtiza vazhdojnë edhe më tutje të jen shumë atraktive dhe të kërkuara nga moshat më të reja. Ky ësht një model i punuar me dorë i cili përmban në vete dy ngjyrat e flamurit tonë kombëtarë dhe një nuancë të lehtë në formë të vijave të bardha të cilat aq shumë i përshtaten këtij shalli.

Komento edhe ti!

 
Back to top!