Searching...
Thursday, March 14, 2013

Qorapa me krrabzaKëto çorapa janë të punuara me krrabza, grep apo sdi si i thonë këtij mjeti në shqipen origjinale. Në disa treva të Kosovës e quajnë grrep, diku krrabëz mirëpo sidoqë të jetë me rëndësi ësht që e kuptoni se për çfarç bëhet fjalë. Ky pra ësht edhe një model i çorapave të punuara me dorë që vjen me ngjyrë rozë të hapur dhe shpresojm se do t'ju pëlqej tejmase.

Komento edhe ti!

 
Back to top!