Searching...
Thursday, March 14, 2013

Qebe per femije


Kjo është një qebe apo mbulesë e vogël e cila shërben për mbulimin e fëmijëve të vegjël dhe për atë arsye vjen në ato dimensione të cilat i shihni edhe vetë. Ngjyrat e përdorura në këtë model jan jorgovane në disa nuanca të mbyllura dhe më pak të mbyllura, të bardhë dhe aty ktu ndonjë pjesë ngjyrë kafe në forma të ndryshme katrorësh.

Komento edhe ti!

 
Back to top!