Searching...
Thursday, March 14, 2013

Qanta me te bukura


 

Ësht çanta e punuar me dorë, me një kombinim mjaft të pasur të ngjyrave të nxehta si e kuqja, e kaltërta, e gjalbërta dhe shumë të tjera. Çantat e dorës dita ditës po bëhen sa më shumë të përdorura dhe të kërkuara nga vajzat e reja.

Komento edhe ti!

 
Back to top!