Searching...
Wednesday, March 13, 2013

Punime dore me gjilpan


Ky është modeli më i vizituar nga të gjitha modelet që gjenden në faqen tonë. Pikërisht ky kombinim i ngjyrës së gjelbërt, të bardhës dhe të verdhës e bën modelin shum të bukur, të këndshëm dhe të përshtatshëm me shumë kombinime që mund ti bëni nëpër shtëpite tuaja.

Padyshim puna e dorës i jep një estetikë të veçantë shtëpisë tuaj në veçanti kur keni yrneqe apo modele të këtij lloji.

Komento edhe ti!

 
Back to top!