Searching...
Friday, March 1, 2013

Pun dore me lule


Kjo esht nje lule e punuar me dore, ne nuk e dijm sakt se cfar materijali eshte perdorur per ta krijuar nje model te tille vetem sido qe te jet ne duhet te pranojm patjeter se lulja apo punimi len nje pershtypje shum te bukur dhe mahnitese.

Komento edhe ti!

 
Back to top!