Searching...
Thursday, March 14, 2013

Perde te punuara me grep


Perdet e punuara me grep dita ditës po bëhen sa më shumë të kërkuara nga njerëzit. Kjo që po prezantojmë tani ësht një model i punuar me materijal në ngjyrë të bardhë, i shkurtë dhe shumë praktik. Shpresojm se do t'ju pëlqej idea e luleve të improvizuara në fundet e kësaj perdeje.

Komento edhe ti!

 
Back to top!