Searching...
Thursday, March 14, 2013

Perde per dhoma femijesh


Perdet e punuara me dorë padyshim i japin dhomës së fëmijëve tuaj një pamje shumë origjinale dhe më shumë natyrale. Ky ësht një model mjaft i bukur ngjyrë rozë të hapur i cili mund të kombinohet shumë mirë edhe me ngjyra tjera poashtu të lehta si e bardha, e verdha e gjelbërta e hapur e kshtu me rradhë.

Komento edhe ti!

 
Back to top!