Searching...
Wednesday, March 13, 2013

Modele mbulesa krevati


Një mbulesë e mrekullueshme e punuar me dorë dhe e kombinuar me dy ngjyra shumë të ngrohta dhe të këndshme. Në fotografi shihet qartë se ngjyra jorgovan e hapur përshtatet shumë me kemin.

Mbulesat për dhoma gjumi padyshim i japin dhomës tuaj një dukje tjetër, më të veçantë dhe më të bukur.

Komento edhe ti!

 
Back to top!