Searching...
Thursday, March 14, 2013

Mbulesa per krevat me grep


Kjo është një mbulesë krevati i punuar me dorë me materijal vunicë. Ky model vjen i kombinuar me një numër të madh të ngjyrave të nxehta si e kuqja, e gjelbërta, e verdha, ngjyrë jorgovani dhe shum e shum kombinime tjera që ju lën pa koment. Kjo foto ësht pëlqyer nga qindra njerëz nëpër rrjetet e ndryshme sociale si Facebook, Twitter etj.

Komento edhe ti!

 
Back to top!