Searching...
Tuesday, March 12, 2013

Lule me te bukura


Një lule e punuar me dorë, nga materijale të ndryshme si pej i hollë ngjyrë jorgovani, ngjyrë të gjelbërt dhe ngjyrë kafe. Ky punim përshtatet mjaft bukur me në një kornizë të tillë siç po e shofim edhe në fotografi.

Komento edhe ti!

 
Back to top!