Searching...
Tuesday, March 12, 2013

Kmisha per nuse me gjilpan


Ky është modeli më i veçantë dhe më atraktiv i këmishave për nuse të punuara me gjilpan. Ne nuk kemi informacion të saktë se kur ka filluar të punohet ky model por sido që të jetë për neve dhe gjith ju vizitues të nderuar të faqes tonë me rëndësi është se ky model duket i bukur dhe i përshtatshëm.

Komento edhe ti!

 
Back to top!