Searching...
Wednesday, March 13, 2013

Kaftana 2013Ky është kaftani më i shitur, më i kërkuar dhe më i preferuar për vitin 2013. Kaftani i zi i kombinuar me ngjyrë ari duket shumë shumë bukur kur veshet me dimija të bardha, edhepse ende nuk keim vendosur në faqen tonë një foto komplet të këtij modeli të dimijave ne ju premtojmë që në postimet e rradhës do ta keni mundësine që ta shihni edhe atë.

Komento edhe ti!

 
Back to top!