Searching...
Thursday, March 14, 2013

Fustana te shkurter 2013


Ësht një fustan ngjyrë ari i hapur i punuar me dorë i cili për nga madhësia apo dimensioni i përket kategorisë së fustanave të shkurtër. Ësht fakt që fustanat e shkurtër preferohen shumë nga vajzat e reja të nëpërmjet ekspozimit të kombëve të tyre duan të duken sa më tërheqëse dhe më provokative. E veçanta e këtij fustani është se ky model ësht i punuar me dorë dhe është 100% nga materiale natyrale.

Komento edhe ti!

 
Back to top!