Searching...
Wednesday, March 13, 2013

Dimija per nuse 2013


Këto janë dimijat për nuse të cilat po i prezanton një modele mjaft e bukur dhe tërheqëse. Këto dimija llogariten si më modernet dhe më të kërkuarat për verën e vitit 2013. Padyshim ngjyra e gjelbërt e ka atë karakteristikën e vet mirëpo kombinimi me ngjyrë ari e bën atë edhe më të bukur.

Komento edhe ti!

 
Back to top!