Searching...
Thursday, March 7, 2013

Dantel pun dore


Kjo esht nje mbulese per tavolina, nje jernek mjaft i vecant i cili i jep shtepise tuaj nje bukuri dhe stil shum unikal. Preferohet te shtrohet neper dhoma te ndejtjes, neper tavolina me kombinime te zeza apo te kafta.

Komento edhe ti!

 
Back to top!