Searching...
Thursday, March 14, 2013

Bolero per fustana


Një bolero i punuar me dorë, shumë leht i kombinueshëm me fustana të bardhë, ngjyrë krem të hapur pse jo edhe ngjyrë hiri. Pikërisht kjo ësht njëra nga ngjyrat që mund të kombinohet me një numër shumë të madh të ngjyrave të fustanave prandaj kjo bolerë vlersojm se ësht shumë e bukur dhe praktive për gjitha vajzat apo gratë që përdorin gjëra të tilla.

Komento edhe ti!

 
Back to top!