Searching...
Thursday, March 14, 2013

Bluza me grep


Bluzat e punuara me krrabëz apo me grep siç i quajn disa jan ndër bluzat më të pëlqyera kohëve të fundit. Për momentin po prezantojm një bluzë me ngjyrë të kaltërt të hapur e punuar 100% me dorë me një model të luleve mjaft interesant dhe të bukur. Shpresojm t'ju ket pëqyer edhe juve tejmase kjo bluzë.

Komento edhe ti!

 
Back to top!