Searching...
Thursday, February 28, 2013

Shalla me vonic


Nje shall shume i bukur i kombinuar me ngjyra te kafta, te kremta dhe te bardha. Ky model i shallave ka aritur nje numer shitjesh rekord per kete sezon dhe mund te themi se ky eshte shalli apo modeli me i kerkuar per ket dimer.

Komento edhe ti!

 
Back to top!