Searching...
Thursday, February 28, 2013

Kapuqa me grep per femije


Ja edhe nje kapele per femij e punuar me grep dhe me nijansa shumengjyreshe. Kapela ne foto esht per fimije te moshes 3-4 vjet dhe preferohet me shum nga vajzat e vogla. Forma e ksaj kapele eshte mjaft e dashur dhe terheqese per femjet.

Komento edhe ti!

 
Back to top!